DOWN WITH THE GYPSIES EL 7 DE SETEMBRE A CAN BASTÉ
|

Noticies

DOWN WITH THE GYPSIES EL 7 DE SETEMBRE A CAN BASTÉ

DOWN WITH THE GYPSIES EL 7 DE SETEMBRE A CAN BASTÉ

Si voleu deixar la vostra ment en blanc durant un temps, i viatjar profundament al centre de la terra o fins i tot a un planeta molt llunyà … bussegeu en els alemanys DOWN WITH THE GYPSIES.
És el tipus de música pel que només vol estar parat i sentir-se perdut en el temps i l’espai una estona.
Però no us perdreu. Ells estaran allà amb vosaltres. I us quedaran enganxats a la vostra ment. L’antiga i càlida veu de la Gaba que et canta com una mare acaronant el seu nadó envoltat d’un ambient còsmic de somni. És com una banda sonora de pel·lícula. Reclinar! Deixar anar!

KASSIOPEIA va ser el seu primer LP publicat per la prestigiosa discogràfica Stone Free el Juliol de 2017 i ara venen a la sala del Generador, a Can Basté, en el seu únic concert a Barcelona dins la seva gira europea. I amb un plus, i és que si al blues folk de flauta i catifa màgica amb atmòsferes psicodèliques, àcides i progressives dels DWTG resulta que a més els acompanya el múscul que aporta Àlex Carmona (Prisma Circus, Cachemira…), el que amb certesa és un dels millors bateries que ha donat Barcelona els últims anys, doncs et surt una combinació que de cap manera et pots perdre. El dissabte 7 de setembre organitzat per RSK Radio a la sala del Generador de Can Basté, senyores i senyors, DOWN WITH THE GYPSIES.

adminRrsK

August 7th, 2019

No Comments

Comments are closed.