VIVA LA REVOLUCIÓN CUBANA
|

Noticies

VIVA LA REVOLUCIÓN CUBANA

VIVA LA REVOLUCIÓN CUBANA

El Casal Popular 3 Voltes Rebel ens informa que el proper diumenge 28 de juliol organitzen, com a festa de final de curs, unes jornades de 12 hores, anomenades “Siempre es 26”, en homenatge a l’aniversari del triomf de la revolució cubana.

És per nosaltres una cita especialment important perquè coincideix amb la commemoració del 60 aniversari d’ aquell 1 de gener de 1959 quan els “Barbudos”, des de la Sierra Maestra, van aconseguir derrotar la dictadura de Batista. Ens sembla una oportunitat per a parlar de la realitat del poble cubà, els seus guanys socials i fer una petita mostra cultural.

Aquest juliol, i per primera vegada, la jornada es celebrarà carrer (Carrer de Riba-Roja 26, dins el Parc Central de Nou Barris). Durant la diada hi haurà tallers, xerrades, ball, música, gastronomía i exposicions, entre d’altres activitats.

Volem que sigui un espai on poder fer xarxa, fer barri, visibilitzar-nos i viure i reflexionar juntes al voltant de la solidaritat, l’internacionalisme, la dinamització de processos comunitaris i el sentiment col·lectiu per sobre de l’individualisme al qual ens aboca aquest sistema capitalista.

Així, us convidem a ser-hi presents i a contribuir-hi i participar-hi des del periodisme local per tal de donar veu i ressò a l’experiència. Ens agradaria que aquest espai fos també vostre. És per això que us esperem el proper diumenge 28 de juliol des de les 12 del mati a les 12 de la nit al Parc Central de Nou Barris.

Creiem que pot ser especialment interessant la xerrada de les 18h, sobre internacionalisme i missions a Cuba, amb presència de:

Lismara Castro (Cònsul de Cuba a Barcelona)
Gustavo de la Torre (Membre de l’Associació de Cubans a Barcelona José Martí)
Martín Madridejos (Politòleg especialitzat en relacions internacionals)
ÍTACA (Organització Internacionalista dels Països Catalans)
A continuació us proporcionem un breu resum de les activitats programades durant la jornada:

12: 00 a 14.00 h Tallers: cocteleria, tallers infantils i ball
16.30 h A 17.30 h Carajillada + concert
18.00 h Xerrada
20.00 h Ball social i dinamitzacions amb PD
21.30 h Actuació de música en directe
22.30 h Ball amb PD
Si esteu interessades i voleu rebre més informació sobre alguna activitat, podeu contactar amb nosaltres al correu cp3voltesrbel@gmail.com o trucant al 932 77 89 71 (horari d’atenció telefònica de dilluns a divendres, de 17.30h a 21h).

adminRrsK

July 22nd, 2019

No Comments

Comments are closed.