SATURNA DE VISITA A EL TEMPLE DEL GOS
|

EL TEMPLE DEL GOS

SATURNA DE VISITA A EL TEMPLE DEL GOS

SATURNA DE VISITA A EL TEMPLE DEL GOS

A EL TEMPLE DEL GOS estem d’enhorabona, i és que després de rebre una il·lustre visita a casa nostra com va ser la del gran Joaquin Escudero de Prisma Circus, ara el proper divendres 26 d’abril passaran per l’estudi de RSK Radio ni més ni menys que Rod i Jimmy Vieco, baixista i frontman respectivament dels SATURNA, la que és ara mateix, sense cap mena de dubte, una de les millors bandes de l’escena heavy psich barcelonina. Els SATURNA ens comentaran i ens il·lustraran la seva feina en directe i és que a més us punxarem íntegrament el concert que van oferir el passat 9 de febrer a la sala Rocksound en companyia dels gaditans Atavismo.

Un cop més una altra demostració del moment dolç que vivim a Europa i a Barcelona pel que fa a aquest àmbit del rock psicodèlic que tant apreciem a EL TEMPLE DEL GOS, però sobretot una prova evident que aquests autèntics monstres són gent senzilla als que no els cauen els anells per visitar el nostre “txiringuito”. Gràcies per endavant.

Us hi esperem al 107.1 de la FM a 9 barris o per streeming en aquesta mateixa web, el proper divendres 26 a partir de les 20:30 a EL TEMPLE DEL GOS a Ràdio RSK.

adminRrsK

April 20th, 2019

No Comments

Comments are closed.