El Generador
|

Uncategorized

El Generador

El Generador

El generador és un projecte autogestionat que pretén donar un lloc físic a grups de música, dança, teatre i altres espectacles de petit format, per tal de donar-se a conèixer. En aquest espai poden mostrar les seves creacions i espectacles Coordinat per Can Basté i Ràdio RSK que treballa per  a una cultura lliure i gratuïta des de l’any 2006 amb una programació estable.

El Generador es duü a terme els divendres i es celebra a la sala d’actes de Can Basté, que per l’ocasió es transforma en una petita sala de concert, de teatre, d’espectacles, etc. el que toqui per l’actuació corresponent. Un espai que intenta donar una alternativa al circuit més comercial de sales, on les bandes han inclús de pagar per poder actuar.

Ràdio RSK està  per promocionar aquelles formacions novells sense cap mena de suport amb propostes innòvadores i de proximitat.

L’entrada al Generador és totalment gratuïta, el que surt de la barra és el que permet l’autogestió del propi generador.

Per saber-ne més, com el calendari de les actuacions o portar les vostres propostes podeu visitar el web del generador: https://www.canbaste.com/el-generador/; o a través del nostre correu.

Tot pot semblar molt gran, però cal pensar en petit.

adminRrsK

March 29th, 1960

No Comments

Comments are closed.