RSK AL 6è CADENAZO DE RADIOS LLIURES
|

Noticies

RSK AL 6è CADENAZO DE RADIOS LLIURES

RSK AL 6è CADENAZO DE RADIOS LLIURES

Aquest Dissabte 11 de Març des de les 10 del matí i fins les 4 de la tarda es produirà el 6è Cadenazo de Radios Lliures. Aquesta vegada el Cadenazo se centra en el feminisme i les economies feministes. RSK Radio junt a Radio Topo, Radio La Granja i Radio Argaya entre d’altres desgranaran continguts durant més de 6 hores. RSK Radio participa amb l’entrevista des de la Cinemoteka i el Temple del Gos a Anna Celma, directora del documental sobre les cadenes globals de cures, Cuidar entre Terres, i a Paula Santos del col·lectiu Mujeres Migrantes Diversas, també implicat al Documental. L’entrevista la podeu seguir a partir de les 15:30 i com el conjunt del Cadenazo ho podreu fer des del 107.1 de la FM o en streaming des d’aquest mateix web.

adminRrsK

March 7th, 2023

No Comments

Comments are closed.